Los Angeles Lakers on tehnyt sopimuksen kokeneen Dwight Howardin kanssa.

Howardilla oli sopimus Memphis Grizzliesin kanssa, mutta pääsi yhteisymmärrykseen sopimuksen ulosostosta ja on näin vapaa siirtymään Lakersiin.

Lakers kaipasi kipeästi vahvistusta sentteriosastolleen, kun DeMarcus Cousins loukkasi polvensa ja on sivussa todennäköisesti koko kauden. Kahdeksankertaisen All-Star -pelaajan ura on ollut viime vuodet pahasti laskusuunnassa. Vielä jonkin aikaa sitten hän lukeutui NBA:n parhaiden senttereiden joukkoon, mutta viime vuodet ovat olleet hänelle vaikeita. Lakers on hänen neljäs joukkueensa neljään viime kauteen. Hänen viime kautensa Washingtonin kanssa oli melkoinen limbo, sillä loukkaantumisten vuoksi hän pystyi pelaamaan ainoastaan yhdeksässä ottelussa. Hän on pelannut Lakersissa aiemminkin kaudella 2012-13. Lisäksi hänet on nähty Orlandon, Houstonin, Atlantan ja Charlotten pelipaidassa.