MM-kisoissa jättiyllätys – Ranska kaatoi USA:n!

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kisojen suurimmat suosikit ovat ulkona mitalipeleistä, kun ensin tiistaina Serbia putosi jatkosta ja lauantaina heille teki seuraa USA, joka hävisi Ranskalle. Viimeisenä joukkueen välieriin jatkaa Australia.

USA ja Ranska etenivät tasaisesti koko ottelun aivan viime minuuteille saakka. Viimeisen kolmeminuuttisen aikana Ranska oli kuitenkin Evan Fournierin (22) ja Rudy Gobertin (21/16) johdolla vahvempi. Erityisesti Gobert oli loppuhetkillä USA:n painajainen blokkaamalla pariinkin otteeseen USA:n pelaajien yritykset ja kahmimalla käsiinsä levypallot. USA:n hermo ei myöskään pitänyt vapaaheittoviivalla, joten Ranska eteni välieriin komeasti 89-79-voitolla. USA:n toivon liekkiä piti yllä Donovan Mitchell (29).

Toisessa puolivälierässä Tshekki pisti kampoihin Australialle, mutta joutui lopulta taipumaan 82-70-lukemin. Australia ratkaisi ottelun kolmannella neljänneksellä viemällä sen nimiinsä 30-18. Sen jälkeen Tshekki ei päässyt enää uhkaamaan voitosta. Australian ykkösnimi oli jälleen Patty Mills (24/4/6). Tshekin parhaat oli sen sijaan Patrik Auda (21) ja tripla-tuplaa kolkutellut Tomas Satoransky (13/9/13).

Välierät ovat edessä perjantaina. Espanja kohtaa Australian ja toisessa välieräparissa iskevät yhteen Argentiina ja Ranska. Puolivälierien häviäjät sen sijaan pelaavat sijoitusotteluissa torstaina. Serbia ja USA iskevät yhteen ja toisessa sijoituskohtaamisessa ovat vastakkain Puola ja Tshekki.

Keskiviikon tulokset:
USA-Ranska 79-89
Australia-Tshekki 82-70

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS