USA ja Serbia päättivät kisansa voittoon

© Kuva: Getty Images

Koripallon MM-kilpailujen sijoitusottelut saatiin päätökseen lauantaina ja Serbia ja USA päättivät kisansa voittoon.

USA katkaisi kahden ottelun tappioputkensa Puolan kustannuksella ottamalla 87-74-voiton. USA onnistui laajalla rintamalla ja tehomiehiksi nousivat Donovan Mitchell (16/3/10), Joe Harris (14) sekä Khris Middleton (13/6/6). Puolalta sen sijaan Mateusz Ponitka (18/7), Adam Waczynski (17) ja AJ Slaughter (15) olivat parhaimpia.

Voitolla USA kuittasi itselleen seitsemännen sijan ja Puola jäi kahdeksanneksi.

Serbia kaatoi Tshekin 90-81 ja nappasi itselleen viidennen sijan. Bogdan Bogdanovics (31) oli jälleen pitelemätön Serbian joukkueesta. Tshekin joukkueesta Patrik Auda (16) ja Ondrej Balvin (12/10) esiintyivät parhaiten edukseen.

Lauantain tulokset:
USA-Puola 87-74
Serbia-Tshekki 90-81