Korisliigan sarjakärki passitti amerikkalaisvahvistuksensa kotiin – ”Homma oli nyt tässä”

Korisliigaa johtava Salon Vilpas on päättänyt tehdä pelaajavaihdoksen ja se tarkoittaa laitahyökkääjä Reggie Dillardin lähtöä ryhmästä.

193-senttinen Dillard ehti pelata Vilppaan paidassa kahdeksan ottelua ja peliaikaa kertyi keskimäärin 13 minuuttia tehoilla 2.4 pistettä/1.3 levypalloa. Viimeiset kaksi ottelua Presbyterian Collegen kasvatti on ollut sivussa lievän loukkaantumisen takia.

– Ikävä juttu kertoa näin mukavalle kaverille, että homma oli nyt tässä. Vaikka Vilppaan alkukausi on kulkenut upeasti ja joukkue on voittanut yhdeksän ottelua kymmenestä, ei tämä ihan puun takaa tule kenellekään. Loukkaantumisen kanssa päätöksellä ei ollut mitään tekemistä, vaan tässä vaihdossa katsotaankin pitemmälle kevääseen ja miltä joukkue näyttää kun lumet sulaa. Reggie on ollut erinomainen persoona joukkueessa ja hymy on ollut aina mukana kentällä ja kentän ulkopuolella. Toivottavasti agentti löytää miehelle pikaisesti uuden pelipaikan ja Vilpas toivottaa Reggielle kaikkea parasta jatkoon, toivoo joukkueenjohtaja Keijo Poutiainen Vilppaan kotisivuilla.

– Reggie on tuonut joukkueeseen positiivista energiaa ja työmoraalia, mutta hänen pelillinen rooli on jäänyt pieneksi. Koska emme näe roolin kasvavan kevättä kohti, päädyimme tekemään muutoksen nyt, toteaa päävalmentaja Ville Tuominen.

Korisliigan ensimmäinen neljännes on historiaa viikonloppuna ja Vilpas päättää sen Turussa Ura Basket eGameStarsin vieraana lauantaina kello 17:00. Ensi viikolla salolaisilla on edessä vierailu Kouvolaan keskiviikkona ja lauantaina Kataja Basket saapuu Salohalliin.

Lähde: Vilppaan kotisivut


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.