Loistavia otteita tammikuussa esittänyt Kauhajoen Karhu Basketin takamies Cameron Jones on valittu Korisliigan kuukauden pelaajaksi.

Jones on heiluttanut tahtipuikkoa Kauhajoen Karhu Basketin erinomaisesti sujuneissa tammikuun otteluissa, ja tästä hyvästä hänet on palkittu Korisliigan kuukauden pelaajana.

Kuudessa ottelussa tammikuun aikana Jones pelasi 19,8 pisteen, 4,7 levypallon ja 7,5 koriin johtavan syötön arvoisesti. Näistä kuudesta ottelusta Karhu voitti viisi. Jonesin koko kauden keskiarvot ovat 16,2 pistettä, 4,3 levypalloa ja 5,4 syöttöä.

Jones on 193 cm pitkä, jo 30 vuoden ikään ehtinyt kakkospaikan pelaaja, joka pelaa parhaillaan toista kauttaan Suomen Korisliigassa. Hän on Northern Arizonan yliopiston kasvatteja ja aloitti ammattilaisuransa pelaamalla 2011–2014 NBA:n kehitysliigassa, jonne hän palasi vielä uudelleen 2016–2017. Yhdysvalloista tie johti lopulta Venäjän, Israelin ja Kreikan kautta Kauhajoelle.

Karhu Basket on parhaillaan Korisliigan sarjataulukossa kolmannella sijalla 46 sarjapisteellä – kahdeksan pistettä kärjessä olevan Helsinki Seagullsin takana.

Tällä kaudella Korisliigassa kuukauden pelaajiksi on valittu Jonesin lisäksi Elijah Stewart (joulukuu), Tim Coleman (marraskuu) ja Duke Shelton (lokakuu).