Chicagolaislähteet: Markkanen tyytymätön Bullsissa – ”Hän ei halua pelata täällä”

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin osalta talven siirtoikkuna meni rauhallisissa merkeissä, sillä Bulls ei tehnyt pelaajakauppoja. Siirtoikkunan päätöspäivänä Chicagosta kumpusi kuitenkin uutisia, ettei Lauri Markkanen olisi täysin tyytyväinen tilanteeseensa Bullsissa.

Chicagolaislehti Sun-Timesin toimittaja Joe Crowley kertoi 670 The Score podcastissa Markkasen olevan tällä hetkellä tyytymätön tilanteeseensa Bullsissa ja haluavansa lähteä seurasta, kun siihen tulee mahdollisuus.

– Jos kaikki säilyy ennallaan, sanoin vain, että Lauri Markkanen ei halua olla täällä, ei halua pelata täällä eikä halua pelata tässä järjestelmässä mikä nyt on. Kun hän voi lähteä, hän lähtee, Crowley kertoi podcastissa.

Jos et näe tviittiä, voit katsoa sen täältä.

NBC:n toimittaja KC Johnsonin lähteiden mukaan Markkasen lähtöhalut eivät pidä paikkansa. Bullsin koripalloasioista vastaava John Paxson kieltää niin ikään, että Markkanen olisi lähtökuopissa.

– Pidämme häntä yhtenä kulmakivenä. On meidän vastuullamme auttaa häntä tulemaan iski pelaajaksi, johon uskomme hänen pystyvän. Olemme olleet suoraan yhteydessä hänen sekä hänen agenttiinsa. Meille ei ole koskaan kerrottu, ettei Lauri haluaisi olla täällä, Paxson kertoi Bullsin lehdistötilaisuudessa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.