Chicago Bullsin osalta talven siirtoikkuna meni rauhallisissa merkeissä, sillä Bulls ei tehnyt pelaajakauppoja. Siirtoikkunan päätöspäivänä Chicagosta kumpusi kuitenkin uutisia, ettei Lauri Markkanen olisi täysin tyytyväinen tilanteeseensa Bullsissa.

Chicagolaislehti Sun-Timesin toimittaja Joe Crowley kertoi 670 The Score podcastissa Markkasen olevan tällä hetkellä tyytymätön tilanteeseensa Bullsissa ja haluavansa lähteä seurasta, kun siihen tulee mahdollisuus.

– Jos kaikki säilyy ennallaan, sanoin vain, että Lauri Markkanen ei halua olla täällä, ei halua pelata täällä eikä halua pelata tässä järjestelmässä mikä nyt on. Kun hän voi lähteä, hän lähtee, Crowley kertoi podcastissa.

670 The Score

@670TheScore
"If everything stands like it is right now, I'm telling you, Lauri Markkanen doesn't want to stay here, doesn't want to play here, doesn't want to play with this structure that he has right now ... When he can go, he's going to go."

-- @suntimes_hoops

bit.ly/2SkmLzU

Jos et näe tviittiä, voit katsoa sen täältä.

NBC:n toimittaja KC Johnsonin lähteiden mukaan Markkasen lähtöhalut eivät pidä paikkansa. Bullsin koripalloasioista vastaava John Paxson kieltää niin ikään, että Markkanen olisi lähtökuopissa.

– Pidämme häntä yhtenä kulmakivenä. On meidän vastuullamme auttaa häntä tulemaan iski pelaajaksi, johon uskomme hänen pystyvän. Olemme olleet suoraan yhteydessä hänen sekä hänen agenttiinsa. Meille ei ole koskaan kerrottu, ettei Lauri haluaisi olla täällä, Paxson kertoi Bullsin lehdistötilaisuudessa.