Carl Lindbom, 28, pelasi toista kauttaan puolalaisen Radomin riveissä. Lindbom urakoi tälläkin kaudella isoja minuutteja hyvillä tehoilla. Erityisen iloinen Lindbom oli koko kauden jatkuneesta tasaisuudesta.

Radom oli Puolan liigan päättymishetkellä sijalla 12, mutta matkaa pudotuspelirajaan oli vain kahden voiton verran. Radomin runko pysyi hyvin kasassa viime kaudesta ja se näkyi erityisesti alkukaudesta. Vuodenvaihteen jälkeen joukkueelle osui kuitenkin vaikeampi hetki ja sen sijoitus putosi kahdeksan parhaan ulkopuolelle.

– Joukkueen kausi oli vähän ylä- ja alamäkeä. Alkukausi meni tosi hyvin ja taisimme olla parhaimmillaan kuudensia. Pelasimme tosi hyvää korista ja saimme siitä aika paljon myös huomiota. Vastustajat olivat aluksi vähän ihmeissään. Sen jälkeen tuli vuodenvaihteessa alamäki, joka kesti liian pitkään. Loppukausi olisi ollut kuitenkin mielenkiintoinen, sillä meillä olisi ollut vastassa kaikki kahdesta jäljellä olevasta pudotuspelipaikasta taistelevat joukkueet. Nyt loppukausi jäi arvoitukseksi ja jäi tietenkin huono maku, että kausi päättyi noin, Lindbom kertaa kautta Koripalloliiton tiedotteessa.

Puolan liigassa säännöt muuttuivat täksi kaudeksi siten, ettei kentällä tarvinnut olla vähintään kahta puolalaispelaajaa koko ajan. Samalla Lindbomin peliaika kasvoi hänen urakoidessa kentällä keskimäärin 33 minuuttia. Tilastokeskiarvoikseen Lindbom kasasi 13,9 pistettä, 6,0 levypalloa, 2,1 syöttöä ja 1,4 riistoa.

– Oma kausi meni monilta osin hyvin ja kehityin jälleen pelaajana. Sain pelata paljon ja tilastotkin olivat aika lailla samaa luokkaa kuin viime kaudella, vaikka mielestäni sarja oli tällä kaudella selkeästi kovempitasoinen muuttuneiden sääntöjen johdosta. Positiivista oli, että suorittamiseni oli tänä vuonna kaikkineen tasaisempaa ja näen kokemuksella olevan paljon tekemistä sen kanssa.

Vahvan kauden jälkeen Lindbomin katseet ovat ulkomailla myös jatkossa.

– Tosi vaikea tällä hetkellä miettiä mitä ensi kaudella tapahtuu ja mihin päätyy. Meidän täytyy ensin voittaa korona ja sitten suunnataan taas ulkomaille. Voin jatkaa Puolassa tai lähteä jonnekin muualle, mutta tärkeintä on kehittyä ja mennä pelaajana eteenpäin.