Pyrinnölle tärkeä jatkosopimus – ”Erinomainen joukkuepelaaja”

Tampereen Pyrintö ja Panu Peltokangas ovat solmineet kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Ison laiturin tai sentterin paikalla viihtyvä Peltokangas saapui Tampereelle viime kaudeksi kasvattajaseurastaan Lapuan Kobrista.

– Viihdyin Pyrinnössä ja Tampereella hyvin, pääsin porukkaan hyvin mukaan, siitä kuuluu kiitos joukkueelle ja seuralle. Pelillisesti kesken jääneestä kaudesta jäi hampaankoloon. Omat sekä joukkueen otteet ailahtelivat liikaa, Peltokangas kommentoi mennyttä kautta Pyrinnön sivuilla.

Mennyt kausi oli 201-senttisen pelimiehen seitsemäs pääsarjassa. Peltokangas esiintyi Pyrinnön kaikissa 37 ottelussa. Hieman alle 16 peliminuutissa mies kokosi itselleen 4,8 pistettä ja 3,5 levypalloa ottelua kohden. Peltokankaalle kirjattiin kaudella myös Pyrinnön paras +/- keskiarvo (+3,0).

Kotimaisen koripallon seuraajat tuntevat Peltokankaan pyyteettömänä joukkueen eteen kaikkensa tekevänä pelaajana. Peltokangas sopii erinomaisesti pyrintöläiseen työkulttuuriin ja vaikka mies ei ehkä tilastoista ponnista esiin, on hän erittäin tärkeä pelaaja joukkueelleen. Työmoraali paistaa läpi Peltokankaan kommentista läpi kysyttäessä seuraavan kauden näkymiä.

– Nyt extrapitkän pre-seasonin aikana paiskitaan paljon hommia, jotta ollaan ensi kaudella parempia.

Pyrinnön tuore päävalmentaja Miikka Sopanen oli erittäin tyytyväinen Peltokankaan jatkosopimukseen.

– Hienoa, että Panu jatkaa Pyrinnössä. Panu on erinomainen joukkuepelaaja ja kova tekemään töitä kehityksensä eteen, sellaisia pelaajia on ilo valmentaa.

Tällä hetkellä Pyrinnöllä on sopimukset Peltokankaan, Lassi Kilpisen ja Justus Kilpisen kanssa. Päävalmentajana toimii Miikka Sopanen apunaan Damon Williams ja Antti Nikkilä. Fyysisestä valmennuksesta vastaa Jenni Puputti.

Lähde: Pyrinnön kotisivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.