Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen Wayne McCulloughin, 25, kanssa. Takamiehenä ja laiturina viihtyvä 196-senttinen McCullough saapuu Lahteen Kanadasta, jossa hän edusti Moncton Magicia kahden kauden ajan.

McCullough on edustanut myös samaa seuraa (Island Storm) Kanadassa kuin Lahti Basketballin takamies Alex Campbell.

– Wayne on ottanut joka vuosi kehityksessään isoja harppauksia eteenpäin ja pienen selvittelyn jälkeen syykin selvisi; harvoin olen törmännyt valmentajan kehuvan pelaajaansa yhtä varauksetta. Odotan saman kehityksen jatkuvan myös Lahdessa. Mielestäni hän oli yksi koko Kanadan sarjan parhaista puolustajista, erinomainen levypallopelaaja pelipaikalleen ja lisäksi loistava avoimella kentällä. Nämä ovat niitä ominaisuuksia, joita etenkin olemme rekrytoinneissamme hakeneet. Wayne tulee olemaan yksi Korisliigan vahvimpia kakkospaikan pelaajia, mikä hänen kovan heittokäden lisäksi avaa kivasti erilaisia taktisia mahdollisuuksia. Yhdessä Alexin kanssa Wayne tuo intensiteettiä myös harjoitteluumme ja tukee työtämme pelaajakehityksessä. Alexin ja Waynen 1vs1-taistelua oli ilo seurata videolta. On erittäin positiivista ja yllättävääkin, että olemme jo tässä vaiheessa näin pitkällä rekrytoinnissa. Koko staffimme iso työ on kantanut kivasti hedelmää, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola lahtelaisten sivuilla.