The Last Dance -dokumenttisarja tuli päätökseen viikonloppuna. Michael Jordanin joukkuekaverina Chicago Bullsissa pelannut Horace Grant ei aivan purematta niellyt dokumentin joitain yksityiskohtia.

Eräässä jaksossa käsiteltiin Jordanin pimeämpää puolta, joka tuli esiin ”The Jordan Rules” -kirjassa, joka antoi vähemmän mairittelevan kuvan supertähdestä joukkueen sisäpiiristä katsottuna. Jordan kertoi dokumentissa Grantin vuotaneen tiedot kirjan kirjoittaja Sam Smithille. Grant ei kuitenkaan ollut samaa mieltä.

– Valhe, valhe, valhe…Jos MJ:lla oli kauna minua kohtaan, selvitetään asia niin kuin miehet. Keskustellaan siitä. Tai ratkaistaan se muuten. Siitä huolimatta hän tulee ulos ja laittaa tämän valheen liikkeelle, jonka mukaan minä olisin lähde kirjalle. Sam ja minä olemme aina olleet hyviä kavereita. Olemme edelleenkin hyviä kavereita. Mutta pukukopin pyhyys, en ikinä paljastaisi mitään henkilökohtaista. Pelkästään se fakta, että Sam Smith on tutkiva journalisti. Hänellä täytyi olla arvatenkin kaksi lähdettä, kaksi, kirjoittaakseen kirjan. Miksi MJ otti vain minut esiin, Grant mietiskeli ESPN:n haastattelussa.

Grant hyökkäsi myös Jordania vastaan väittäen häntä ilmiantajaksi.

– Hän kutsui minua vasikaksi, mutta 35 vuoden jälkeen hän nostaa esille tulokasvuotensa ja menneensä joukkuekaverinsa huoneeseen, jossa hän näki kokaiinia, ruohoa ja naisia. Pointtini on, miksi hän nosti sen esiin? Mitä merkitystä sillä oli? Jos haluat kutsua jotain vasikaksi, niin siinä on vasikka, Grant jyrähti.