Vanha ääninauha paljastaa – Michael Jordan jäi kiinni valehtelussa

© Kuva: Getty Images

Michael Jordanista sekä Chicago Bullsin menestysvuosista kertonut suosittu The Last Dance -dokumenttisarja tuli päätökseen pari viikkoa sitten, mutta dokumentin ympärillä kuohuu vielä.

Dokumentissa Jordan kertoi, ettei hänellä ollut osaa eikä arpaa siinä, ettei Detroit Pistonsin tähteä Isiah Thomasia valittu Barcelonan olympialaisten Dream Teamiin. Detroit kuului tuolloin Chicagon kovimpiin haastajiin ja herätti vastustajissa inhoa kovaotteisella ja fyysisellä pelityylillään. Erityisesti Jordan oli jatkuvasti ottavana osapuolena Detroitia vastaan.

Jordan ei pitänyt Thomasista ja pitkään spekuloitiin, että nimenomaan Jordan kampitti Thomasin nimityksen joukkueeseen. Toimittaja Jack McCallum julkaisi vanhan ääninauhan podcastissaan, jossa Jordan nimenomaan sanoo, ettei pelaisi Dream Teamin mukana, mikä Thomas on joukkueessa.

Rob Thorn soitti minulle. Sanoin, etten pelaa jos Isiah Thomas on joukkueessa. Hän vakuutti minulle. Hän sanoi: ”Tiedätkö mitä? Chuck [päävalmentaja Chuck Daly] ei halua Isiahia. Joten Isiah ei ole joukkueessa”, Jordan sanoi ääninauhalla.

Joukkueen kasaamisesta vastannut Thorn ei muistanut kyseistä keskustelua.

– Jos se tapahtui, niin se tapahtui jonkun muun kanssa. Hän ei sanonut minulle mitään (Thomasista) eikä ollut mitään syytä, miksi hän olisi noussut esiin, Thorn kertoi ESPN:n Golic and Wingo -ohjelmassa.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!