Lahti Basketball on solminut kahden vuoden sopimuksen Eemi Luukkosen,17, kanssa.

Luukkonen kuuluu lahtelaisen koripallon suurlupauksiin ja edustanut Suomea nuorten maajoukkueissa. Kaksimetrinen pelimies pystyy pelaamaan niin lähellä koria kuin myös kaaren takana.

– Eemi on todellinen tulevaisuuden pelaaja, ja rajojaan mies itsekään tuskin vielä tietää. Hänellä on riittävästi kokoa kansainvälisen tason laiturin tontille. Jo nyt hänellä on edellytyksiä pelata oikeita minuutteja liigassa ja auttaa joukkuettamme. Vielä tärkeämpää on, että joukkueemme voi auttaa Eemin kehitystä, sillä ilman kovaa työtä on turha haaveilla suurista. Olen todella iloinen, että pääsen tekemään työtä Eemin ja myös muiden lahjakkaiden pelaajiemme kanssa sekä tukemaan heidän kehitystään. Tässä kehitystyössä on myös merkittävässä roolissa laadukas fysiikkavalmennuksemme sekä toivottavasti seuramme saama 1B-divisioonan pelipaikka, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola lahtelaisten sivuilla.

Lahti Basketballilla on sopimukset Vesa Mäkäläisen, Arttu Saarijärven, Ali Aholan, Henri Ventoniemen, Ville Karvosen, Eemi Luukkosen, Roi Bymanin Ricky Waxlaxin Alex Campbellin, Wayne McCulloughin ja Brandon Peelin kanssa. Joukkuetta valmentaa Pieti Poikola.

Lahti Basketball julkaisee vielä yhden pelaajasopimuksen, jonka jälkeen joukkue on kasassa.