Useista poissaoloista kärsivä Brooklyn Nets on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen Justin Andersonin kanssa.

Anderson on Brooklynille tuttu mies, sillä hän teki seuran kanssa kymmenen päivän sopimuksen tammikuussa ja pelasi kolme peliä. Suurimman osan kaudesta hän vietti kuitenkin G-liigassa Long Island Netsissä. NBA:ssa hän on pelannut pätkiä myös Dallasissa, Philadelphiassa ja Atlantassa.

Brooklyn Netsin valmistautuminen NBA-kauden loppuun on ollut haasteellista poissaolojen takia. Joukkueen riveistä ovat sivussa loukkaantumisten takia suurimmat supertähdet Kevin Durant sekä Kyrie Irving. Wilson Chandler päätti sen sijaan jättää lopputurnauksen väliin keskittyäkseen viettämään aikaa perheensä kanssa. Joukkueen pelaajista Spencer Dinwiddie, DeAndre Jordan, Taurean Prince sekä Michael Beasley ovat sairastuneet koronavirukseen.