USA:n presidentti Donald Trump on jo useaan otteeseen ottanut kantaa NBA:n yhteiskunnallisiin viesteihin sekä otteluiden katsojalukuihin. Trump avasi jälleen kerran sanaisen arkkunsa NBA:n suuntaan kritisoimalla sarjaa.

Trump latasi Twitterissä NBA:n suuntaan jälleen kovia sanoja.

– Ihmiset ovat kyllästyneitä katsomaan politikoivaa NBA:ta. Koripallon katsojaluvut ovat tulleet ryminällä alas eivätkä ne tule enää takaisin. Toivottavasti jalkapallo ja baseball katsovat ja oppivat, sillä sama asia tulee tapahtumaan heille, Trump tviittasi.

Donald J. Trump

@realDonaldTrump
People are tired of watching the highly political @NBA. Basketball ratings are WAY down, and they won’t be coming back. I hope football and baseball are watching and learning because the same thing will be happening to them. Stand tall for our Country and our Flag!!!

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Trump on aiemminkin haukkunut NBA:ta ja kertonut, ettei hän aio seurata sarjaa enää.