Hanno Möttölä paljasti kenen NBA-supertähden peli ei miellytä – ”En tykkää sitten yhtään”

© Kuva: Getty Images

Suomen ensimmäinen NBA-ammattilainen Hanno Möttölä vieraili Suplan SporttiRuutu-podcastissa analysoimassa NBA-kautta. Lähetyksessä pohdittiin muun muassa James Hardenia ja hänen tilannettaan Houston Rocketsissa.

Harden on ilmoittanut, ettei halua jatkaa Houstonissa, mutta kauppakandidaatit ovat vähissä. Vaihtoehdoissa on pyörinyt muun muassa Brooklyniä, Philadelphiaa ja Miamia, mutta Möttölä näkee tilanteen ongelmallisena.

– Jos rehellisiä ollaan, niin ei Harden oikein sovi mihinkään joukkueeseen, jos se joukkue ei ole valmis muuttamaan pelityyliään täysin hänelle. Miamista on puhuttu, mutta en näe järkeä häntä sinne toimivaa konseptia rikkomaan. Pelaajaa, joka tykkää hidastaa peliä ja plärätä palloa kymmenen kertaa jalkojensa välistä. Uskomattomilla tehoilla kuitenkin, Möttölä miettii SporttiRuudussa.

– Itse en tykkää Hardenin pelaamisesta, en sitten yhtään. Mielenkiintoista nähdä mihin Houston hänet saa, koska muut joukkueet tietävät, ettei hän halua Houstonissa olla, ja hän on kuitenkin aiheuttanut tavallaan tämän Houstonin nykytilanteen. Houston antoi hänelle kaikki avaimet kertoa milloin harjoitellaan, missä harjoitellaan, kuinka kauan pysytään Los Angelesissa pelin jälkeen jatkamassa juhlia, ja kun preseason alkoi, niin hän jatkoi omaa leiriään Las Vegasissa ja Atlantassa, missä koripalloharjoitusten lisäksi on muitakin mahdollisuuksia viettää aikaa, Möttölä jatkoi.

Möttölän mietteitä kaudesta kuunneltavissa täältä.

Lähde: Supla


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.