Joel Embiid vihaisena tuomiosta ‒ ”Jos se olisin ollut minä, minut oltaisiin ajettu ulos kentältä”

© Kuva: Getty Images

Torstaiaamuna Suomen aikaan nähtiin NBA:ssa huippukamppailu, kun läntisen konferenssin ykkönen Los Angeles Lakers matkusti itäisen konferenssin johtopaikkaa pitävän Philadelphia 76ersin vieraaksi. Ottelu oli vahvasti kotijoukkueen hallussa, mutta Lakers pystyi kuromaan Philadelphian 12 pisteen johdon kiinni viimeisellä neljänneksellä. Tobias Harrisin viime sekunnin kori pelasti kotijoukkueen ja varmisti Sixersin 107-106 (55-51) -voiton.

Ottelun jälkeen Sixersin sentteri Joel Embiid puuttui LeBron Jamesin rikkeeseen kolmannella neljänneksellä. Embiid oli ajamassa korille, kun James työnsi Embiidiä kahdella kädellä hänen ollessaan ilmassa.

‒ Kun katsoo tilannetta, se oli hyvin vaarallinen teko. Voin vannoa, jos rikkoja olisin ollut minä, minut oltaisiin ajettu ulos kentältä, mitä on tapahtunut aikaisemmin, Embiid sanoi ottelun jälkeen.

Jamesille tuomittiin tilanteesta epäurheilijamainen virhe, mutta rikkeen ei katsottu olevan niin törkeä, että James oltaisiin ajettu ulos ottelusta. 68 sekuntia myöhemmin Embiid rikkoi Lakersin Anthony Davisia epäurheilijamaisen virheen arvoisesti.

‒ Saatoin koskea häneen, mutta mielestäni se ei ollut epäurheilijamaisen virheen arvoinen, jos lähdemme vertailemaan virheitä.

Sixersin päävalmentajan Doc Riversin mielestä kumpikaan virhe ei ollut epäurheilijamaisen virheen arvoinen.

‒ LeBron ei ole likainen pelaaja. Se oli fyysinen tilanne ja tuomareiden piti antaa epäurheilijamainen virhe. Epäurheilijamaisen virheen saa niin helposti nykypäivänä, Rivers kommentoi ottelun jälkeen.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille