Tunteet kuohuivat sunnuntaiaamuna Suomen aikaan kun, Golden State Warriors kohtasi Detroit Pistonsin. Warriorsin 118-91 (64-45) -voittoon päättynyt ottelu ei itsessään ollut niinkään erikoinen, mutta ottelun jälkeen nähtiin draamaa, kun Pistonsin Rodney McGruder kävi kuumana Warriorsin vaihtopenkin läheisyydessä. Tilanteesta selvittiin ilman tappelua, mutta verbaalisia hyökkäyksiä jaettiin molempiin suuntiin.

‒ Tämä kaveri ei pelaa kauaa tässä liigassa, hän on varmaan siitä vihainen, ken tietää, Warriorsin loukkaantuneena oleva takamies Klay Thompson sanoi NBC:n suorassa lähetyksessä.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä – artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen)

Warriors on NBCS

@NBCSWarriors
Klay defending his teammates on the mic 🗣️

McGruder on pelannut vain neljässä ottelussa tällä kaudella ja pelannut vain viisi minuuttia ottelua kohden. Thompsonin pelikaveri Draymond Green jatkoi hyökkäystä ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

‒ Milloin Rodney McGruderista tuli joukkueen kovanaama? Tässä liigassa on paljon kovanaamoja, mutta kukaan ei ikinä tee mitään. Jos hän olisi oikeasti halunnut tehdä jotain, hänellä oli siihen tilaisuus. Mitä hän kävelee sinne, ihan kuin hän olisi joku kovanaama. Kovanaama Rodney. Tässä liigassa on liikaa koviksia minun makuun. Mutta tiedän, että kukaan ei pelkää Rodney McGruderia. Klay sanoi hyvin. Ei siitä sen enempää, Green kertoi ivailevaan sävyyn lehdistötilaisuudessa.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä – artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen)

KNBR

@KNBR
Here's Draymond Green's full roast of Rodney McGruder:

"Get the hell out of here. F---ing tough guy. Rodney...RODNEY."

Green kertoi myös, että tilanne alkoi jostain, mitä Warriors-hyökkääjä Juan Toscano-Anderson sanoi Pistonsin Wayne Ellingtonille. Pistonsin leirissä ei otettu kommentteja hyvin vastaan.

‒ Minun mielestäni on hyvin epäammattimaista ja ehdottomasti epäasiallista haukkua Rodneyn ammattiuraa. Juan aloitti koko homman. Rodney on kunnioituksen mies niin kuin minäkin. Hän otti itseensä siitä, mitä Juan sanoi minulle ottelun aikana. Se, että Draymond istuu lehdistötilaisuudessa ja puhuu kaikkea hullua mikrofonin takaa, se on mielestäni feikkikovistelua.