Lotta-Maj Lahtinen nousi yliopistonsa parhaaksi pistenaiseksi 22 pisteellä, kun Georgia Tech päihitti West Virginian naisten NCAA:n lopputurnauksen toisella kierroksella 73-56 (36-32). Voitolla Georgia Tech eteni kuudentoista parhaan joukkoon.

Georgia Tech eteni puoliajalle neljän pisteen johdossa, kunnes puoliajan joukkue pisti sukat rullalle todenteolla. Georgia Tech vei kolmannen neljänneksen peräti 22-9 ja venytti johtonsa päätösneljänneksellä parhaimmillaan 21 pisteeseen.

Lahtinen oli 22 pisteellä parketin ykkösnimi, säkittäen kakkosensa 5/7 ja kolmosensa 4/9. Kahta sekuntia vajaat 39 minuuttia pelannut Catz-kasvatti keräsi pisteiden kylkeen neljä levypalloa, kaksi syöttöä, kolme riistoa ja yhden torjunnan.

Lahtisen aisapari oli, kuten koko kauden, 21 pistettä ja 12 levypalloa tilastoinut Lorela Cubaj.

Georgia Techillä on edessä nyt Sweet Sixteen eli NCAA:n lopputurnauksen neljännesvälierät vasta toisen kerran yliopiston historiassa. Edellinen edustus kuudentoista parhaan joukossa on vuodelta 2012.