San Antonio Spursille sakkoa pelaajien lepuuttamissäännön rikkomisesta

© Kuva: Getty Images

NBA on antanut San Antonio Spursille 25 tuhannen dollarin sakot NBA:n pelaajien lepuuttamissäännön rikkomisesta ottelussa Phoenix Sunsia vastaan. Spurs voitti kyseisen ottelun perjantaina 85-111 (45-64).

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Spurs ei peluuttanut ottelussa DeMar DeRozania, Patty Millsia ja Jakob Poeltlia antaakseen pelaajilleen lepoaikaa. Liigan sääntöjen mukaan joukkueet eivät voi lepuuttaa enempää kuin yhtä pelaajaa kerrallaan vierasotteluissa. Joukkueet eivät voi myöskään lepuuttaa pelaajiaan koko USA:lle televisioiduissa otteluissa. Toronto Raptors sai myös 25 tuhannen dollarin sakot lepuutettuaan Kyle Lowrya ja Pascal Siakamia vierasottelussa Orlando Magicia vastaan.

San Antonio Spurs ja joukkueen valmentaja Gregg Popovich ovat saaneet vastaavia sakkoja ennenkin. Vuonna 2012 Popovich jätti neljä tähtipelaajaansa kokoonpanosta pois huippuottelussa Miami Heatia vastaan. Spurs sai tempauksesta 250 tuhannen dollarin sakot ja silloisen komissaarin, David Sternin nuhtelut.

Liiga julkaisi pelaajien lepuuttamissäännön vuonna 2017. Säännön ideana on taata, että lipun ostaneet NBA-fanit pääsevät katsomaan niitä tähtipelaajia paikan päältä, jonka takia lipun ostivat. Jos pelaajia haluaa lepuuttaa, niin se pitää tehdä kotiottelussa, koska kotifaneilla on mahdollisuus nähdä kyseisiä tähtipelaajia lukuisia kertoja kauden aikana.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.