Houston Rocketsin pelaaja väkivaltaisen hyökkäyksen uhrina

© Kuva: Getty Images

Houston Rocketsin laituri Sterling Brown oli väkivaltaisen hyökkäyksen uhrina sunnuntai-iltana Miamissa yökerhon ulkopuolella. Brownia lyötiin pullolla päähän ja hänet vietiin sairaalaan aikaisin maanantai aamuna. Brown päästettiin pois päivystysosastolta samana päivänä. Rockets julkaisi myöhemmin maanantaina tiedotteen Brownin kuntoon liittyen.

– Viime iltana Sterling oli pahoinpitelyn uhrina. Hänellä ei ollut aikaisempaa tietoa tai kanssakäymistä hyökkääjien kanssa. Brown sai haavoja naamaansa, mutta hän tulee parantumaan täysin. Sterling ei pelaa tänä iltana aikaisemman polvivammansa takia, Rocketsin tiedotteessa kerrottiin.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Rocketsin valmentaja Stephen Silas kertoi Brownin olleen joukkueen mukana vieraskiertueella Floridassa, kun Rockets pelasi Orlando Magicia ja Miami Heatia vastaan, vaikka Brown on ollut neljä ottelua poissa polvivammansa vuoksi.

– Tämä on sydäntä särkevää. Brown on yksi meidän äijistä, hän on joku, josta me välitämme joku, jonka kanssa olemme joka päivä. Minä ja meidän joukkue olemme vain kiitollisia siitä, että hän on ok, mutta olemme samalla allapäin sen takia, mitä tapahtui, Silas kertoi.

Brown on tällä kaudella pelannut 51 ottelua, joissa mies on tehnyt 8,2 pistettä, 4,4 levypalloa ja 1,4 syöttöä ottelua kohden. Brown vietti uransa ensimmäiset kolme kautta Milwaukee Bucksissa ennen kuin hänet kaupattiin Rocketsiin viime syksynä.

Topias Setälä


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.