Viime kaudelta tutut pelimiehet Teemu Kristeri ja Aapeli Syrjämäki jatkavat Kouvoissa myös tulevalla kaudella.

Kristerin sopimus on kaksivuotinen. Syrjämäen kohdalla yksivuotinen, kun käyttöön otettiin alkuperäisessä sopimuksessa ollut optiovuosi. Molemmat pelaajat kuuluvat tulevalla kaudella Kouvojen ja Korikouvojen rinkiin.

Teemu Kristeri, 18, on pelannut viimeiset kolme kautta Korikouvojen paidassa. Viime kausi oli 195-senttisen laiturin tehokkain tilastoiden osoittaessa 7.6 pistettä, 2.9 levypalloa ja 1.4 syöttöä. Kauden 25 ottelussa peliaikaa kertyi mukavasti keskimäärin 26 minuuttia ottelua kohden.

Aapeli Syrjämäki, 22, siirtyi viime kaudeksi HBA:sta Kouvoihin. Ensimmäinen kausi Kouvolassa oli peräti 214-senttiselle sisäpelaajalle heti työntäyteinen ,sillä Syrjämäki urakoi kaikkiaan 34 ottelua, 14 Kouvojen ja 20 Korikouvojen kokoonpanossa. Korisliigaa Hyvinkään Pontevan kasvatti pelasi 4.1 pisteen ja 2.3 levypallon keskiarvoilla keskimäärin 10 minuutin peliajalla. Miesten 1 divisioona A:ssa (M1DA) tilastot olivat 11.5 pistettä, 6.7 levypalloa ja 1.1 torjuntaa ottelua kohden.

Kouvojen pelaajasopimukset kaudelle 2021-2022: Oscar Storgård, Joel Mäntynen, Henri Permanto, Ilmari Toikkanen, Teemu Kristeri ja Aapeli Syrjämäki.

Kouvot tiedottaa uusista sopimuksista kotisivuillaan.