Philadelphia 76ersin sentteri Dwight Howard on käyttänyt vähentyneen peliaikansa hyödykseen tällä kaudella. Mies on yhdestoista hyökkäyspään levypalloissa 2,7:llä levypallolla ja seitsemästoista kaikissa levypalloissa 8,4:llä levypallolla per ottelu, vaikka pelaaja on pelannut vain 17,4 minuuttia per ottelu tällä kaudella.

Aggressiivinen peli on auttanut pelaajaa levypallotilanteissa, mutta pelityylillä on myös kääntöpuolensa. Howard on nimittäin liigan ykkösenä teknisissä virheissä, joita mies on kerännyt huimat 15 tällä kaudella. Howard myöntää pelaavansa kovaa, mutta pelaaja uskoo, että hän ei ole ansainnut kaikkia teknisiä virheitään.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Minusta tuntuu, että minua vainotaan joka ilta. Minusta tuntuu, että minua vainotaan, mutta minä aion pelata niin kovaa kuin vain pystyn. Haluan faniemme tietävän, että minä annan 130 prosenttia jokaisessa ottelussa. Tuomiot eivät mene edukseni ja saatan vaikuttaa turhautuneelta, mutta pelaan auttaakseni tätä joukkuetta voittamaan mestaruuden, Howard kertoi ottelun jälkeen.

Howard on yhden teknisen virheen päässä automaattisesta viiden tuhannen dollarin sakosta ja yhden ottelun pelikiellosta. Hänen viidestoista virheensä tuli lauantaina ottelussa Milwaukee Bucksia vastaan, kun Howard taputti tuomarille vihellyksen jälkeen.

– Joskus tuomarit antavat minulle virheitä, joita pidän perusteettomina. Jopa tekninen virhe viime pelissä, jonka sain taputtamisesta. Jotkut asiat vaikuttavat hulluilta, mutta minun täytyy ymmärtää roolini ja yrittää auttaa joukkuetta voittamaan. Minä pelaan vanhan liiton koripalloa, joten pidän roskan puhumisesta, minä pidän pelaajiin osumisesta, minä pidän pelaajien työntämisestä. Ei sillä, että tykkäisin olla häijy, mutta se on se tyyli millä pelaan, se on Philadelphia koripalloa, joten en voi sille mitään, Howard kertoi.