Boston Celticsin vaikealle kaudelle jatkoa – tähtipelaaja kuukausiksi sivuun

© Kuva: Getty Images

Boston Celticsin kausi on ollut kaikkea muuta kuin positiivinen. Vahvan alkukauden jälkeen Celtics on tippunut itäisessä konferenssissa seitsemänneksi ja joukkue on tällä hetkellä kiinni play-in -paikassa. Joukkueen fanit saivat lisää huonoja uutisia, kun Celtics ilmoitti, että joukkueen tähtipelaaja Jaylen Brown on koko loppukauden sivussa rannevamman vuoksi.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Celtics ei antanut aikataulua miehen parantumiselle, mutta Romeo Langford joutui olemaan viisi ja puoli kuukautta poissa samanlaisen vamman vuoksi. Jos Brownin parantuminen kestää yhtä pitkään, miehen pitäisi olla kunnossa lokakuussa, juuri ennen ensi kauden alkua.

Tähdistöottelussa tällä kaudella pelanneella Brownilla on ollut useita pieniä loukkaantumisia kauden mittaan. Mies on joutunut olemaan yhteensä kymmenen ottelua poissa tällä kaudella, joista viimeisimmät olivat nilkkavamman vuoksi, jonka Brown sai törmättyään Jayson Tatumin kanssa.

Viidettä kauttaan NBA:ssa pelaava Brown pelasi tilastollisesti parasta kauttaan. Mies on tehnyt 24,7 pistettä, 6 levypalloa ja 3,4 syöttöä ottelua kohden. Mies oli myös erittäin tehokas tehden koreja 48,4% tarkkuudella ja heittäen kolmosia 39,7% tarkkuudella. Molemmat heittoprosentit ovat miehen uran parhaimpia.

Celticsillä oli tarkoitus tälläkin kaudella kamppailla itäisen konferenssin voitosta, mutta joukkue on valunut kauden mittaan sarjataulukossa alemmas. Celtics on pelannut itäisen konferenssin finaaleissa kolme kertaa viimeisen neljän vuoden aikana, mutta on mahdollista, että joukkue jää tänä vuonna kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle. Joukkue on kaksi voittoa takana Miami Heatia, joka on viimeisellä varmalla pudotuspelipaikalla. Celtics pelaa elintärkeän ottelun Heatia vastaan varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaan.

Topias Setälä


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille