Karhubasket on solminut sopimuksen valmentaja Risto-Matti Rouskun kanssa. Sopimus on mallia 1+1 vuotta. Viime kaudella 33-vuotias Rousku valmensi ToPoa miesten divari A:ssa. ToPo eteni divari A:n finaaleihin, joissa se hävisi Loimaan LoKoKo Bisonsille otteluvoitoin 3-0.

ToPo:n lisäksi Rousku on valmentanut Forssan Alun naisten Korisliigajoukkuetta.

– Hienoa päästä mukaan osaksi Kauhajoen laadukasta organisaatiota, josta olen kuullut vain hyvää. Odotan innolla yhteistyötä Janne Koskimiehen kanssa ja olemmekin jo hieman jutelleet kesän ohjelmasta ja tulevasta kaudesta. Tämä on itselleni hyvä askel eteenpäin valmentajaurallani, kun pääsen työskentelemään Korisliigassa ammattilaisjoukkueen kanssa, jossa puitteet ovat kunnossa. Seuran tavoitteet ovat korkealla ja uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta saavuttamaan nuo tavoitteet omalla panoksellani, Rousku toteaa Karhun sivuilla.

Koskimies on tyytyväinen uuteen aisapariinsa.

– ”Regen” kanssa keskustellessa tuli heti selväksi, että hänellä on korkea motivaatiotaso tulla tänne tekemään valmennustyötä. Hänellä on jo päävalmentajakokemusta naisten Korisliigasta ja miesten divisioonatasolta, ja uskon, että apuvalmentajan roolin kautta on helpompi tulla Korisliigaan sisään. Edelliset kolme Karhubasketin apuvalmentajaa ovat siirtyneet päävalmentajatehtäviin, joten tämä on ollut hyvä pesti kehittymishaluisille valmentajille. Meillä ei ole aiempaa yhteistä valmennuskokemusta, mutta nyt joukkueen uudistuessa on toisaalta hyvä saada taas uusia ajatuksia myös penkin päähän. Odotan innolla, että yhteistyömme pääsee kunnolla alkamaan.