Milwaukee Bucks-tähdeltä miljoonalahjoitus vähemmistöjen johtamille organisaatiolle

© Kuva: Getty Images

Milwaukee Bucksin takamies Jrue Holiday ja hänen vaimonsa Lauren Holiday aikovat lahjoittaa miljoona dollaria tummaihoisten omistamille yrityksille ja tummaihoisten johtamille voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Rahat lisätään Jrue and Lauren Holiday Social Impact Fundiin, joka perustettiin viime vuonna. Jrue lahjoitti noin vuosi sitten 5,3 miljoonaa dollaria järjestölle.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Kun me päätimme aloittaa tämän rahaston, kaksi pandemiaa oli alkupisteessä. Covid-19 viruksen suhteeton vaikutus mustiin yhteisöihin ja yhtä tuhoisasti, George Floydin ja monen muun aseettoman tummaihoisen murha, joka loi avuttomuuden tunnetta. Me olemme onnekkaita, kun meillä on mahdollisuus auttaa ihmisiä JLH-rahaston avulla. Me rakennamme tukemisen yhteisöä, Holidayt kirjoittivat tiedotteessa.

Alkuperäisesti rahaston kohteina oli Jruen silloinen asuinkaupunki New Orleans, Laurenin kotikaupunki Indianapolis ja Jruen kotikaupunki Los Angeles. Pariskunnan nykyinen asuinkaupunki Milwaukee tulee mukaan neljänneksi kohteeksi rahastolle. Jrue kertoi, että hänen vaimonsa innoitti hänet tekemään rahaston.

– Me istuimme sängyllämme ja ajattelimme asia, kun vaimoni sanoi: ”Minusta sinun pitäisi tehdä tämä ja lahjoittaa loput tämän vuoden palkastasi.” Se oli loistava idea, koska me haluamme tehdä vaikutuksen yhteisöön. Jumala on siunannut meidät monella asialla. Me tiedämme pari tärkeää asiaa, aika ja raha. Tällä hetkellä meillä on molempia, Jrue kertoi viime vuonna perustettuaan rahaston.

Topias Setälä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.