Los Angeles Lakersin Dennis Schröder ja Brooklyn Netsin Kyrie Irving olivat toistensa ihon alla, kun pelaajien joukkueet kohtasivat huhtikuun alussa. Etenkin Irving kävi tilanteessa todella kuumana ja molemmat pelaajat heitettiin ulos ottelusta lyhyen sanasodan jälkeen.

ESPN

@espn
Kyrie Irving and Dennis Schroder were both ejected after getting into it during the third quarter.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Ottelun jälkeen Irving kertoi Twitterissä, että mies oli suuttunut Schröderille, hänen käytettyä n-sanaa Irvingiä kohtaan.

Chief Hélà 🤞🏾

@KyrieIrving
The N-word is a derogatory racial slur!
It will never be...
-a term of endearment
-reclaimed
-flipped
NEVER FORGET ITS FOUL AND TRUE HISTORY!
Throw that N-word out the window, right alongside all of those other racist words used to describe my people.

We are not slaves or N’s

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– N-sana on halventava rasistinen termi. Älkää ikinä unohtako sen historiaa. Heittäkää n-sana ulos ikkunasta kaikkien muiden rasististen termien mukana, joilla minun väkeä on kuvailtu, Irving kirjoitti Twitterissä.

Schröder ei ole kuukauden aikana unohtanut miesten välistä riitaa. Mies esitteli saksankielisellä YouTube-videolla näyttävää kenkäkokoelmaansa, joka tulee lähitulevaisuudessa pienentymään muutamalla parilla.

👑 Brandon “Scoop B” Robinson

@ScoopB
Kyrie Irving’s sneakers won’t touch Dennis Schroeder’s feet ever again says Lakers PG: “Unfortunately l can’t wear them no more. It’s not possible after what happened in the game.

“I can not do it. Not going to wear it again. We will do giveaways for everybody who wants them.”

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Kyrie Irving, minulla on suuri määrä hänen kenkiään, noin 30-40 paria. Valitettavasti en voi käyttää niitä enää. Se ei ole mahdollista sen jälkeen, mitä pelissä tapahtui. En aio pitää niitä enää, joten aion lahjoittaa niitä pois. Me lähetämme niitä pois, koko 46 ja kaikkia mahdollisia värejä. Kertokaa minulle, niin lähetän parin, Schröder kertoi videolla.