Los Angeles Lakersin Dennis Schröder ja Brooklyn Netsin Kyrie Irving olivat toistensa ihon alla, kun pelaajien joukkueet kohtasivat huhtikuun alussa. Etenkin Irving kävi tilanteessa todella kuumana ja molemmat pelaajat heitettiin ulos ottelusta lyhyen sanasodan jälkeen.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Ottelun jälkeen Irving kertoi Twitterissä, että mies oli suuttunut Schröderille, hänen käytettyä n-sanaa Irvingiä kohtaan.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– N-sana on halventava rasistinen termi. Älkää ikinä unohtako sen historiaa. Heittäkää n-sana ulos ikkunasta kaikkien muiden rasististen termien mukana, joilla minun väkeä on kuvailtu, Irving kirjoitti Twitterissä.

Schröder ei ole kuukauden aikana unohtanut miesten välistä riitaa. Mies esitteli saksankielisellä YouTube-videolla näyttävää kenkäkokoelmaansa, joka tulee lähitulevaisuudessa pienentymään muutamalla parilla.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Kyrie Irving, minulla on suuri määrä hänen kenkiään, noin 30-40 paria. Valitettavasti en voi käyttää niitä enää. Se ei ole mahdollista sen jälkeen, mitä pelissä tapahtui. En aio pitää niitä enää, joten aion lahjoittaa niitä pois. Me lähetämme niitä pois, koko 46 ja kaikkia mahdollisia värejä. Kertokaa minulle, niin lähetän parin, Schröder kertoi videolla.