Pyrinnölle uusi jatkosopimus – ”Lupa odottaa läpimurtoa”

Eero Lehtonen jatkaa tamperelaisten koriksen ystävien ilona myös ensi kaudella. Jatkosopimus Pyrinnön kanssa kattaa ensi kauden.

Päävalmentaja Miikka Sopanen odottaa, että Lehtonen pääsee ehjän kauden myötä kunnolla näyttämään kykynsä.

– Eero kehittyi viime kaudella isosti niin pelaajana kuin urheilijana, harmittavasta loukkaantumisesta huolimatta. Ensi kaudella onkin lupa odottaa Eeron läpimurtoa myös Korisliigassa, Sopanen toteaa Pyrinnön sivuilla.

Eero Lehtonen (23 v./195 cm) on Uudenkaupungin Korihaiden kasvatti. Hän on pelannut Pyrinnössä nyt kaksi kautta, niin Korisliiga-joukkueessa kuin 1A-divisoonaa pelaavassa Pyrinnön akatemiajoukkueessa.

Päättynyt kausi oli rikkonainen koko korisperheelle, mutta Lehtosella rytmiä rikkoi lisäksi alkukauden loukkaantuminen.  Korisliigaa hän ehti pelata vain kaksi peliä syksyllä, yhden maaliskuussa ja sitten 5 pudotuspeliä. Valmennusjohdon luotto mieheen oli kuitenkin kova, sillä Lehtonen nousi pelaavaan kokoonpanoon välierissä Karhu Basketia vastaan. Raamien ja pelinlukunsa ansiosta mies sopii myös Pyrinnön puolustukseen erinomaisesti.

Pyrinnön pelaajapolku tarjoaa myös kuntoutuvalle pelaajalle hyvän mahdollisuuden päästä rytmiin akatemiajoukkueen kautta. Ei siis ihme, että Sopanen-Williams antoi vastuuta Korisliigan välierissäkin, sillä Lehtonen osoitti pelikykynsä 1A-divisioonassa 13,7 pisteen ja 8,4 levypallon keskiarvoilla.

Tampereen Pyrinnöllä on ensi kautta koskevat pelaajasopimukset Shawn Hopkinsin, Panu Peltokankaan, Valtteri Leppäsen ja Eero Lehtosen kanssa. Uusia pelaajasopimuksia julkistetaan lähipäivinä.

Lähde: Pyrinnön verkkosivut


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä