Kanadalaistakamies Jahvon Blair liittyy KTP-Basketiin. 23-vuotias combo-takamies valmistui viime vuonna Georgetownin yliopistosta. Kotkaan Blair tulee lyhyen Kreikan visiitin jälkeen.

Kreikan kivikossa pääsarjassa, Lavrion joukkueessa Blair ei onnistunut lunastamaan paikkaansa ja visiitti jäi kahden ottelun mittaiseksi. Samaan Lavrion joukkueeseen on sittemmin hankittu kauden 2018-19 KTP:stä tuttu Matt Williams jr., joka on toistaiseksi jäänyt kahdessa pelaamassaan sarjaottelussa pisteittä.

Sarjan ja joukkueen tasosta kertonee myös se, että Tampereen Pyrinnön paidassa viime kaudella Korisliigan korikuninkuuden voittanut Marcus Lewisinkin Lavrio-ura jäi kahdeksan ottelun pituiseksi (6,6 pistettä).

– Sain Lewisiltä hyvät suositukset Blairista. Hän tietää itsekin, että ei ole vielä valmis pelaaja, mutta hänessä on paljon potentiaalia. Lewisin mukaan hän tulee pärjäämään todella hyvin Korisliigassa, KTP-valmentaja Juri Heinämäki kertoo kotkalaisten sivuilla.

Blair oli seniorikaudellaan Georgetown Hoyasin paras pistemies 15,4 pisteen keskiarvollaan.

Richard Williams jatkaa edelleen joukkueessa, mutta ei ole pelikuntoinen jalkavammansa takia.