Pyrintö ja Airen Brooks 197cm/94kg ovat solmineet sopimuksen tulevasta kaudesta. Pyrintö tiedottaa sopimuksesta verkkosivuillaan.

Alabamasta kotoisin oleva Brooks pelasi 2 divisioonan Delta Staten Yliopistossa, Mississippissä tehoin 15,4p/7,2lp. Laituri/takamies oli joukkueensa tehokkain pelaaja.

Brooksin kolme kautta Deltassa sujuivat hyvin tasaisesti tilastojen valossa. Hän teki mm. kaudella 2019–20 tilastollisen tuplatuplan koko kaudelle 14.8p/10.2lp. Laiturin paikalta Brooks oli myös oman konferenssinsa parhaita levypallopelaajia. Hänet tunnettiin yliopistossaan kolmen pisteen heittäjänä ja hyvänä vapaaheittäjänä.

– Kiinnitin huomiota yleiseen urheilullisuuteen ja erinomaiseen heittoon. Hän pystyy hyödyntämään omia vahvuuksiaan meidän pelitavassa. Hän on fyysinen pelaaja, jossa näkyy amerikkalaisen jalkapallon parissa vietetty lapsuus ja nuoruus, Pyrinnön päävalmentaja Miikka Sopanen toteaa seuran sivuilla.

Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset Osku Heinosen, Tomas Pihlajamäen, Lassi Kilpisen, Valtteri Leppäsen, LJ Thorpen, Daytone Jenningsin sekä Airen Brooksin kanssa. Joukkue täydentyy lisää syyskuun aikana. Joukkueen päävalmentajana toimii Miikka Sopanen, apunaan Damon Williams ja Santeri Liljeberg.

Lähde: Pyrinnön verkkosivut