Hannes Pöllä on loukkaantunut Suomen maajoukkueen harjoitusleirillä elokuussa. Pöllälle sattui harjoituksissa alaraajavamma, joka pitää pelaajan sivussa 6-12 viikkoa.

Mikäli Pöllän kuntoutuminen etenee odotetusti ja suunnitelman mukaan, on mies riittävän hyvässä iskussa täysmittaiseen harjoitteluun noin parin kuukauden kuluttua. Tämän vamman vuoksi häntä ei nähty kentällä elokuun valmistavissa Liettua maaotteluissa ja hän ei ole pystynyt kilpailemaan paikasta EM-kisajoukkueeseen..

– Ikävä loukkaantuminen sekä Hanskin että Susijengin kannalta. Lassi Tuovin palaute Hanskin kesästä on ollut positiivinen ja mahdollisuudet kisakoneeseen olisivat olleet realistiset.

– Kouvojen osalta joukkueen rakennus hieman monimutkaistui loukkaantumisen vuoksi. Varsinkin, kun vamman laatu on sellainen, että tarkkaa päivämäärää harjoittelun aloittamiseen ei pysty lääkärit eikä fyssarit sanomaan. Kengännauhat kiristetään seuraavan kerran, kun Hanski on kivuton ja kokee itse olevansa valmis aloittamaan harjoittelun, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen kertoo seuran sivuilla.

Lähde: Kouvojen verkkosivut