Pitkän uran NBA:ssa tehnyttä Amar’e Stoudemirea syytetään lyöneen tytärtään.

Stoudemire pidätettiin sunnuntaiaamuna ja vapautettiin myöhemmin 1500 dollarin takuita vastaan. Hänen epäillään lyöneen teini-ikäistä tytärtään kasvoihin riidan aikana. Stoudemirella on 17- ja 14-vuotiaat tyttäret, mutta tiedossa ei ole kumpaa hän olisi lyönyt.

Stoudemire syytti tyttärensä olleen epäkunnioittava lapsen äitiä kohtaan puhelimessä, jonka tytär oli kieltänyt. Sen jälkeen hermostunut Stoudemire oli lyönyt lastaan leukaan sillä seuraksella, että hän oli alkanut vuotaa verta.

Stoudemire kielsi syytökset Instagramissa julkaisemassa viestissään.

– Jahka tutkimukset etenevät, ne tulevat osoittamaan, etteivät tyttäreni vammat ole johtuneet siitä, että heidän lähes 213-senttinen ja 125-kiloinen isänsä olisi lyönyt häntä. En voisi koskaan pahoinpidellä toista ihmistä, etenkään lapsiani, Stoudemire puolusteli.

Stoudemire pelasi NBA:ssa vuosina 2002-2016 Phoenixissa, New Yorkissa, Dallasissa ja Miamissa. Uransa viimeiset vuodet hän pelasi Israelissa ja Japanissa päättäen uransa vuonna 2020.