NBA:n All-Star -ottelun ensimmäiset fanien äänestystulokset on julkaistu. Lauri Markkanen on kerännyt runsaasti ääniä, mutta avausviisikon paikkaan on vielä matkaa.

Tähdistöottelun avausviisikko valitaan fanien äänestyksen, NBA-toimittajien sekä pelaajien äänestyksellä. Fanien ääni painaa 50 prosenttia ja toimittajien sekä pelaajien 25 prosenttia kukin. NBA:n päävalmentajat valitsevat vaihtopelaajat.

Markkanen on läntisen konferenssin etukentän taistelussa tällä hetkellä seitsemäntenä. Markkanen on kerännyt yhteensä 466 988 ääntä. Matkaa kolmen parhaan joukkoon on runsaasti, sillä tällä hetkellä kolmantena on Anthony Davis 2 063 325 äänen saaliilla. Kärkipaikkoja pitävät LeBron James (3 168 694) ja Nikola Jokic (2 237 768). Markkasen eteen kiilaavat lisäksi Zion Williamson (1 924 222), Andrew Wiggins (1 123 898) sekä Paul George (955 896).

James on ollut myös äänestyksen ääniharava ja toiseksi eniten ääniä on kerännyt itäisen konferenssin ykkösnimi Kevin Durant (3 118 545).

NBA Communications

@NBAPR
LeBron James and Kevin Durant lead their respective conferences in the first fan returns of #NBAAllStar Voting presented by AT&T.

Fans account for 50% of the vote to decide All-Star starters. NBA players and a media panel account for 25% each.

The next fan update is Jan. 12.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.