Anniina Äijänen esiintyi vahvasti entistä seuraansa vastaan, kun hän oli yhdessä Veera Pirttisen kanssa johdattamassa Bembibreä voittoon Espanjan liigassa.

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Veera Pirttisen Bembibre otti makoisan 62-60 (26-37)-voiton Sedis Basquetista. Yli 30 minuuttia pelannut Äijänen näpäytti entistä joukkuettaan neljän pisteen, 10 levypallon ja kuuden syötön tilastoilla. Pirttinen pussitti viisi pistettä sekä syötti ja riisti kertaalleen. Voitolla Bembibre nousi kymmenenneksi pudotuspelirajan tuntumaan.
Ottelutilastot

Annika Holopaisen ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi syöttö, kun Araski taipui niukasti jatkoajan jälkeen Zaragozalle 63-65 (23-30, 55-55). Araski majailee sarjataulukossa kuudentena.
Ottelutilastot

Marianne Kalin nappasi yhden levypallon Ferrolin voittaessa Esteponan 74-63 (37-29). Ferrol jatkaa LF Challengen kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Italian liigassa Awak Kuierin Reyer Venezia kohtasi tutun joukkueen eurokentiltä, kun se matkasi Dinamo Sassarin vieraaksi. Joukkueet iskivät yhteen EuroCupin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella ja tuolloin Venezia eteni kahden ottelun yhteistuloksella jatkoon, mutta taipui ensimmäisessä osaottelussa vieraskentällä. Sama kävi myös kotoisessa liigassa, kun Dinamo oli jälleen kotonaan vahvempi voittaen 79-74 (35-37). Kuier täytteli tilastojaan kymmenellä pisteellä, seitsemällä levypallolla, syötöllä, riistolla ja kahdella torjunnalla. Venezia jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Lucca otti tärkeän voiton kukistaessaan San Martino di Luparin vieraskentällä 75-60 (34-33). Tulonen nappasi ottelussa neljä levypalloa. Voitto oli joukkueelle kauden kolmas ja se paranteli asemiaan häntäpään taistelussa.
Ottelutilastot

Elina Koskimies ja Anissa Pounds heittivät molemmat kuusi pistettä, mutta Angels Nördlingen hävisi vieraskentällä Kelternille 54-73 (29-36). Molemmat nappasivat myös kolme levypalloa ja Poundsille kertyi lisäksi kolme syöttöä ja Koskimiehelle kaksi riistoa. Angels jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastoihin ei ole saatavilla linkkiä.

Ninni Salmi jäi ilman tehomerkintöjä, kun Herner TC voitti vieraissa Panthers Osnabrückin 63-57 (36-35). HTC on neljäntenä.
Ottelutilastoihin ei ole saatavilla linkkiä.

Venla Variksen Marburgin tilanne sarjan hännillä ei helpottunut, kun Marburg hävisi Saarlouis Royalsille 47-72 (22-33). Varis sai yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- ja riistotilastoihin.
Ottelutilastoihin ei ole saatavilla linkkiä.

Tshekin liigassa nähtiin Brnon derby, joka kääntyi Zabinyn 91-72 (45-36). Sofia Pelander viimeisteli KP Brnon paidassa neljä pistettä ja lisäksi kaksi levypalloa sekä syötön. KP Brno jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ruotsissa Lotta Vesiluoman Alvik jäi Mark Basketin jalkoihin, kun Alvik taipui kotonaan 59-107 (40-50). Mark karkasi ottelussa lopullisesti kolmannella neljänneksellä viemällä sen peräti 30-5. Vesiluomalle kirjattiin viisi pistettä, kuusi levypalloa, neljä syöttöä ja kolme riistoa. Alvik aloitti kautensa kuudella peräkkäisellä voitolla, mutta sen jälkeen on tullut seitsemän peräkkäistä tappiota. Tappioputkesta huolimatta Alvik on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote