Linda-Lotta Lehtorannan Keltern saalisti viikonloppuna Saksan cupin pronssia. Marianne Kalinin Ferrol on enää voiton päässä suorasta noususta Espanjan liigaan.

Lehtorannan kaulaan ripustettiin cupin pronssiset mitalit viikonlopun cup-turnauksen jälkeen. Keltern kohtasi lauantain välierässä Hannoverin, mutta joutui taipumaan 65-73 (42-38) Lehtorannan tilastoidessa kolme levypalloa ja syötön.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Pronssiottelussa Keltern sai vastaansa Bochumin voittaen ottelun 77-56 (43-37). Lehtoranta auttoi joukkuettaan yhdeksän pisteen, kahden levypallon, viiden syötön, neljän riiston ja torjunnan tilastoilla. Cup-voiton vei lopulta nimiinsä Hannover.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Espanjan liigassa Annika Holopaisen Araski ei kyennyt haastamaan Avenidaa, vaan taipui selvästi 46-83 (24-50). Holopainen tilastoi kolme pistettä, levypallon ja kolme riistoa. Araski on sarjassa nyt yhdeksäntenä ja varmisti samalla sarjapaikkansa ensi kaudeksi.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen ja Veera Pirttisen Bembibre puolestaan taipui Valencian vieraana 54-71 (27-38). Äijänen heitti viisi pistettä ja kahmi kuusi levypalloa. Pirttiselle kirjattiin kolme levypalloa. Bembibre on kymmenentenä.
Ottelutilastot

LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol otti askeleen lähemmäs nousua, kun se voitti Ardoin 83-66 (34-35). Kalin heitti joukkueelleen kahdeksan pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Ferrolille voitto oli 11. peräkkäinen ja se on voiton päässä noususta, kun runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua.
Ottelutilastot

Italian liigassa Awak Kuierin Reyer Venezia jätti San Martino di Luparin vaille mahdollisuuksia voitettuaan 80-55 (48-26). Kuier merkkautti itselleen kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Venezia on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Lucca otti toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan vieraskentällä Brixian 77-50 (32-17). Tulonen kerrytti tilastojaan viidellä pisteellä, yhdeksällä levypallolla ja syötöllä. Lucca nousi sarjassa kymmenenneksi.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote