NBA:n hallitseva mestari Denver Nuggets tasoitti konferenssifinaalisarjassa otteluvoitot Minnesota Timberwolvesia vastaan 2-2:een.

Denver voitti korilvuin 115-107. Ottelu eteni jo ennen taukoa Nuggetsin selkeässä hallinnassa, eikä kotijoukkue Timberwolves päässyt kunnolliseen kiriin.

Suurimman huomion ottelussa sai osakseen Nuggetsin takamies Jamal Murray. Hän heitti taukosummerin soidessa toiselta puolelta kenttää onnistuneen kolmosen, jolla Nuggetsin taukojohto nousi lukemiin 64-49.

NBA

@NBA
JAMAL MURRAY FROM BEYOND HALFCOURT.

KEVIN HARLAN IS HYPED.

Nuggets lead at halftime on TNT 🍿🍿🍿

Supertähti Nikola Jokic heitti Nuggetsille 35 pistettä. Aaron Gordonin saldo oli 27 ja Murrayn 19 pistettä.

Minnesotan Anthony Edwards heitti 44 pistettä. Hänen vahva esitys ei riittänyt, kun puolustuspeli ei kyennyt pysäyttämään Nuggetsia.

Erikoisessa ottelusarjassa on nähty pelkkiä vierasvoittoja. Timberwolves voitti kaksi ensimmäistä ottelua Denverissä 106-99 ja 106-90. Sen jälkeen Nuggets ja erityisesti Jokic ryhdistäytyivät ja joukkue otti Minneapolisista voitot pistein 117-90 ja 115-107.

Viides ottelu pelataan tiistaina Denverissä. Konferenssifinaaleihin pääsee neljällä voitolla.

Indianapolisissa paikallinen Pacers voitti New York Knicksin sunnuntaina murskaavasti 121-89 ja tasoitti ottelusarjan 2-2:een. Knicks oli yllättävän suurissa vaikeuksissa Pacersin puolustuksessa.

Pacers onnistui joukkueena kollektiivisesti hienosti. Takamies Tyrese Haliburton oli joukkueen paras pistemies 20 pisteellään. Vaihdossa aloittanut T.J. McConnell heitti 15 pistettä ja oli Pacersin toiseksi tehokkain.

Indiana Pacers

@Pacers
Tyrese Haliburton cuts to the paint for the jam.

Knicksin avausviisikon hyökkäystehot olivat kateissa. Joukkueen tehokkain oli vaihtopelaaja Alec Burks 20 pisteellään.

Knicksin ja Pacersin ottelusarjassa on nähty pelkkiä kotivoittoja. Seuraavaksi pelataan New Yorkissa tiistaina.