Petteri Koponen: ”Europelit huikea juttu”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen koripallomaajoukkueen tähtitakamies Petteri Koponen iloitsee jo etukäteen suomalaisten panoksesta ensi kauden Europeleissä. Koposen mielestä ne tulevat kehittämään koko suomalaista koripalloa, niin maajoukkue- kuin liigatasolla.

– Se, että noin monta joukkuetta pelaa ensi kaudella Europelejä, on huikea juttu. Se kertoo siitä, että maajoukkue ja seurajoukkueet ovat menneet eteenpäin. Pelaajille ne pelit ovat iso asia ja hieno kokemus. Ne pelit kehittävät todella paljon, Koponen sanoo SuomiKoris-sivustolle.

– Bisons sai suoraan villin kortin Eurocupiin ja siihen he tarttuivat. On mahdollista, että me Himkin kanssa tulemme pelaamaan heitä vastaan. No, sitä ei tiedä vielä eikä tarvitse vielä miettiä, mutta ajatuksena Suomessa pelaaminen Eurocupissa on mukava.

Koponen muistuttaa myös, että Europelit ovat faneille iso asia.

– Suomalaiset huiput kohtaavat eurooppalaiset huiput. Hienoja pelejä on luvassa, Susijengin ja Himkin tähtipelaaja kertoo.

Kim Sanden


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.