Susijengin kanssa samassa lohkossa pelaava Kreikka on aloittanut valmistautumisensa EM-kisoihin ilman kahta tärkeää lenkkiä, kun Sofoklis Schortsanitis ja Nick Calathes eivät ole mukana joukkueen valmistavalla leirillä.

”Baby Shaq” -lempinimenkin omaava Schortsanitis on loukkaantuneena ja 206-senttisen ja yli 150-kiloisen korinalusjätin pelaaminen kisoissa on tällä hetkellä epävarmaa. ”Sofolla” on etureisivamma joka pitää hänet sivussa vähintään leirin ensimmäisen osan ja myös koko kisat ovat uhattuna. Hänen tilalleen päävalmentaja Andrea Trinchieri on nostanut Vasileios Kavvadasin.

Calathes sen sijaan pelaa NBA:ssa Memphisissä ensi kaudella ja hän on ilmoittanut, ettei ole Sloveniassa käytettävissä. Toinen Memphisin pelaaja Kostas Koufos on niin ikään ilmoittanut jättävänsä kisat väliin.

Susijengi kohtaa Kreikan alkulohkon päätöspelissä 9.9.