Susijengi aloitti harjoitusottelunsa viime viikolla Pau’ssa kohtaamalla Ranskan. Ottelu oli lupauksia herättävä tappiosta huolimatta, mutta Teemu Rannikko uskoo pelin vielä parantuvan kisojen lähestyessä.

Susijengi pelaa vielä viisi harjoitusottelua ennen vajaan kuukauden päästä alkavia EM-kisoja. Rannikko uskoo treenipelien myötä palasten loksahtavan lopullisesti kohdilleen.

– Varmasti joka osa-alueella on vielä parannettavaa. Olemme olleet yhdessä vasta pari viikkoa ja sellainen joukkuepelin yhteen hioutuminen vie vähän aikaa. Pelituntuman hakeminen on kuitenkin eri treeneissä kuin peleissä, vaikka treeneissäkin mennään kovaa. Siinä menee hetki, kun saamme kaikki ne pienet asiat hyökkäyksessä ja puolustuksessa kuntoon. Meillä oli lupaava treeniottelu Ranskassa ja katsotaan mitä ensi viikolla tapahtuu ja toivottavasti otamme taas askeleen eteenpäin, Rannikko miettii SuomiKoris-sivustolle.

Yksi ero kahden vuoden takaiseen on koventunut sisäinen kilpailu.

– Rinki on laajempi ja on aika mahtavaa, että vedämme treeneissä kolmella viisikolla. Tässä on tällä hetkellä 18 pelaajaa mukana. Silloin aiemmin joukkue oli ehkä vähän selkeämpi, mutta nyt on selkeästi kovempi kilpailu. Se näkyy myös treeneissä ja jokainen haluaa näyttää kuuluvansa joukkueeseen.

Salttu Forsström