Suomen ja Kroatian ottelun lisäksi torstaina pelattiin myös kaksi muuta ottelua samassa jatkolohkossa. Kreikka voitti omassa ottelussaan Espanjan ja isäntämaa Slovenia kukisti Italian.

Kreikka ja Espanja kävivät kovan taistelun pisteistä, mutta lopulta Kreikka nipisti ottelusta voiton 79-75 (41-38). Vassilis Spanoulis oli Kreikan tehokkain pelimies 20 pisteellä ja samaan pistemäärään ylsivät Espanjasta Marc Gasol ja Rudy Fernandez.

Illan viimeisessä ottelussa lähes loppuunmyydyssä hallissa kohtasivat Slovenia ja Italia. Slovenia piti pintansa ja kaatoi Italian 84-77 (45-39). Goran Dragic teki Slovenialle 22 pistettä ja Alessandro Gentile Italialle 20.

Slovenialla, Kroatialla ja Italialla on lohkossa nyt kaksi voittoa. Muilla on tilillä yksi voitto. Asetelmat lauantain otteluihin ovat erittäin mielenkiintoiset. Lauantaina Italia kohtaa Kroatian, Suomi Espanjan ja Slovenia saa vastaansa Kreikan.