Karhu onnistui kaatamaan ensimmäisessä harjoituspelissä LF Basketin kotiluolassa numeroin 97-86 (47-36). Karhun voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna, vaikka vieraat tulivatkin viimeisellä jaksolla neljän pisteen etäisyydelle. Kotijoukkue repäisi lopussa 9-0 jakson ja siirsi voittomarginaalin yli 10 pisteen.

Karhun valmennuskolmikko jakoi vastuuta tasaisesti, sillä kaikki pelaajat pelasivat 16-23 minuuttia. Tehokkaimpana kentällä hääri Quincy Hankins-Cole, joka keräsi saaliikseen 21 pistettä ja kolme levypalloa. Hänen voimakas rynniminen korille oli tehokasta ja lupauksia antavaa. Markus Molenius keräsi 13 pisteen saldon ja Matias Ojala säkitti 12 pistettä. KTP:stä siirtynyt kaksikko Bojan Sarcevic (6 pistettä/2 levypalloa/ 4 syöttöä) ja Antwine Williams (11/3/4) toivat peliin rauhallisuutta kokemuksen kautta. Akeem Jonhson (9/4) ja Dre Williamson (7/3/3) väläyttelivät ajoittain. Myös Aleksi Huuskonen (8), Henri Hirvikoski (6/2/2) ja Niko Mattila (4/2) pääsivät pisteiden makuun.

Parannettavaa Karhulla jäi levypallopeliin, jossa vieraat olivat parempia (LF Basket 41 levyriä ja Karhu 25). Menetykset pysyivät 12 kappaleessa ensimmäisessä pelissä ja syöttöjäkin kertyi mukavasti 20 kappaletta, hyviä lukemia molemmat. Heittoprosentit Karhulla olivat pelitilanteissa hyviä (3p 43,8 ja 2p 54,7), mutta vapaaheittoja täytyy vielä harjoitella, sillä niissä prosentti jäi 64,3:een.

Karhun päävalmentaja Ari Tammivaara oli tyytyväinen pelin jälkeen.

– Kokonaisuutena peli meni hyvin, Tammivaara kiittelee seuran sivuilla.

– Täytyy muistaa, että kyseessä oli ensimmäinen harjoituspeli ja joukkue on ollut koossa kokonaisuutena vasta kaksi viikkoa, Tammivaara jatkoi.

– Käymme pelin lävitse ja tarkennamme muutamia juttuja, ja sitten lähdetään parantamaan perjantain seuraavan peliin.

LF Basketin paras oli 21 pistettä tehnyt Brandon Braton. Cliff Colimon oli erehtymätön bonuskaaren takaa (kolmoset 4/4) ja keräsi 14 pisteen saaliin. Ruotsalaisilta puuttui kokoonpanosta yksi vahvistus, jonka pitäisi saapua tänään Vaasassa pelattavaan peliin.