Slovenian EM-kisat saatiin päätökseen sunnuntaina. Tilastojen kärkisijoilta löytyy myös suomalaisväriä, kun Petteri Koponen otti eniten riistoja ja antoi toiseksi eniten koriin johtaneita syöttöjä turnauksen aikana. Tuukka Kotti oli vahva taasen hyökkäyspään levypalloissa.

Koponen oli riistotilaston ykkönen varastaen pallon 1.4 kertaa vastustajalta. Samaan lukemaan ylsi myös Espanjan Ricky Rubio. Kotti pääsi myös kymmenen parhaan joukkoon yhdellä riistolla keskimäärin.

Koponen antoi keskimäärin 4.8 koriin johtanutta syöttöä ottelua kohden. Tilastoykkönen Mantas Kalnietis antoi 5 syöttöä. Tilaston kolmantena oli Slovenian Goran Dragic 4.5 syötöllä.

Koponen oli myös turnauksen keskimääräisissä pisteissä korkealla, kun hän oli 11. 13.3 pisteellä keskimäärin ottelua kohti.

Vaikka välillä tuntui siltä, että Suomen heittopeli takkusi, niin Koponen heitti kisojen 15. tarkimmin upottaen heittonsa 42.2 prosenttisesti sisään. Shawn Huff pääsi myös 20 parhaan joukkoon ollen 20. 35.9 heittoprosentilla.

Kahden pisteen heittoprosenteissa Kotti oli 14. 46 prosentin tarkkuudella. Koponen oli kolmosten heittoprosenteissa 17., kun hän upotti viivan takaa 41 prosentin varmuudella.

Kotti oli levypallotilastossa 8. napaten keskimäärin 5.9. levypalloa ottelua kohti. Sasu Salin oli tilastossa 18. ottaen viisi levaria. Kotti kunnostautui erityisesti hyökkäyspään levypalloissa ollen siinä jaettu tilastoykkönen Axel Hervellen kanssa molempien kaapiessa 2.6 hyökkäyslevaria.

Harmittavasti pallonmenetyksissä Koponen oli niin ikään kärkitasoa ollen kreikkalaisen Vassilis Spanoulisin jälkeen tilastossa toisena 3.4 menetyksellä. Gerald Leelle pallonmenetyksiä sattui 1.9 ja hän oli tilaston 12.

Kimmo Muurinen oli 10. torjuttujen heittojen tilastossa blokatessaan vastustajan keskimäärin 0.8 kertaa.