Tampereen Pyrintö suuntaa viikonloppuna Luulajan harjoitusturnaukseen, jossa se kohtaa ruotsalaiset Jämtland ja LF-Basketin sekä kotimaisen Namika Lahden. Kolmen ottelun turnaus on Pyrinnön viimeistelevä harjoitusturnaus ennen ensi viikolla alkavaa Korisliigaa. Pyrintö aloittaa Korisliigan kotiottelulla lauantaina 5.10, kun Namika Lappeenranta saapuu Pyynikille Pyrinnön vieraaksi. Pyrinnön kauden avausottelu alkaa Pyynikin palloiluhallissa klo 17:00

Pyrintö aloittaa viikonlopun turnauksen Luulajassa kohtaamalla perjantaina Jämtland Basketin. Lauantaina iltapäivällä Pyrintö ottaa mittaa uudella ilmeellä kauteen lähtevästä Namika Lahdesta, joka on vahvistunut mm. Kauhajoen Karhusta siirtyneillä Ilkka Vuorella ja Eldar Skamolla.

Turnauksen viimeisessä ottelussa sunnuntaina Pyrintö kohtaa isäntäjoukkue LF Basketin. Pyrintö kohtasi LF Basketin kahdesti 15-16.9 Pyynikillä ja voitot menivät tasan 1-1 (79-84, 101-65).

Pyrintö on harjoitellut viimeisen kuukauden todella kovalla intensiteetillä ja uusia pelaajia on ajettu urakalla sisään päävalmentaja Pieti Poikolan pelisysteemiin.

– Tällä viikolla meillä on ollut ensi kertaa tulevan kauden joukkue kokonaisuudessaan kasassa Antin (Nikkilä) liityttyä harjoitusvahvuuteen. Joukkue on harjoitellut hyvin ja on mukava fiilis lähteä pelaamaan Ruotsiin – pelejä vartenhan tässä kuitenkin harjoitellaan. Ruotsissa lähdemme myös mittaamaan liigamme tasoa, sillä vastassa on paikallisen liigan kärkijoukkueita, kommentoi Poikola Pyrinnön sivuilla.

Ruotsin harjoitusturnauksesta Pyrinnön vahvuudesta puuttuu armeijakomennuksen vuoksi Topias Palmi. Tuomas Sukanen, Michael Myllyniemi sekä Yannick Anzuluni puolestaan matkaavat joukkueen mukana Luulajaan.