Kouvot kohtasi lauantaina Solna Vikingsin. Kouvolalaisten hyvä kiri ei aivan riittänyt, vaan Solna voitti ottelun 79-73 (42-36).

Kouvojen ottelu Solna Vikingsiä vastaan oli monella tapaa toisinto edellisillan kamppailusta Dolphinsia vastaan. Menetyksiä tuli huomattava määrä ja vahva levypallopeli piti Kouvot mukana voittotaistelussa aina viimeisille hetkille asti. Vastustaja karkasi jälleen jossain vaiheessa salakavalasti vajaan 20 pinnan karkumatkalle, jonka Kouvot sinnikkäästi kuroi lähes kiinni, mutta jälleen vain lähes.

Poikkeavaa Dolphins-ottelusta oli puolestaan se, että Solnaa vastaan Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen peluutti yhdeksän miehen rotaatiotaan laajasti ja tasaisesti. Esimerkiksi Kouvot meni viimeisen jakson puhtaasti kotimaisin voimin Tobias Reinholtin tukemana. Yhdysvaltalaiskolmikko istui vaihtopenkillä nauttien suomalaisten välillä erinomaisesti toimineista hyökkäyskuvioista. Tasainen peluutus oli kaikilla etukäteen tiedossa ja jokainen pelaaja oli valmis astumaan parketille ja antamaan oman tärkeän panoksensa kun tilaisuus tuli. Vastaavasti Solna kuormitti läpi ottelun melkoisella pieteetillä avausviisikkonsa pelaajia.

Ottelu itsessään eteni pääsääntöisesti Solnan istuessa hienoisesti kuskin paikalla. Ruotsalaiset saivat monta kertaa ottelun aikana pienen runin aikaiseksi jonka Kouvot kerta toisensa jälkeen vastavuoroisesti kuittasivat. Kuten aiemminkin, tulivat Solnan irtiotot useimmiten Kouvojen menetyssuman seurannaisina. Ensimmäisen jakson loppuminuuttien jälkeen Solna ei kuitenkaan enää luopunut johtoasemastaan missään vaiheessa.

Kouvojen epäviralliset pisteet Solnaa vastaan: Ilari Seppälä 20, Alexander Madsen 19, Lawrence Wright 13, Delvon Johnson 10, Tuomas Hirvonen 5, Jere Luoma 2, Tobias Reinholt 2 ja Frankie Sullivan 2.

Kouvot raportoi ottelusta kotisivuillaan.