Tampereen Pyrintö ja Namika Lahti kohtasivat Luulajan harjoitusturnauksessa ja tällä kertaa tamperelaiset olivat vahvempia 83-74 (38-38).

Ensimmäisen neljänneksen jälkeen Pyrintö oli johdossa lukemin 24-23, mutta puoliajalla oltiinkin jo tasatilanteessa 38-38.

Tauon jälkeen Namika sai hyvän jakson aikaan ja siirtyi neljänneksen päätteeksi kuskin paikalle tilanteessa 62-59. Viimeisen neljänneksen lopussa lahtelaisilla alkoi jo edellisillan ottelu painaa. Vielä kolme minuuttia ennen loppua Namika oli johtoasemassa, mutta lopussa Pyrintö nousi rinnalle ja ohitse hakien voiton lukemin 83-74.

Ilman Damon Williamsia pelanneen Pyrinnön paras pistemies oli perjantain tapaan Antero Lehto, joka upotti 18 pistettä. Namikasta huilissa oli kapteeni Ilkka Vuori sekä vahvasti LF Basketia vastaan edellisiltana esiintynyt Tommi Huolila.

Pyrinnön tilastot ottelusta ja Namikan tilastot ottelusta.

Pyrintö kohtaa seuraavassa ottelussaan LF Basketin ja Lahti Jämtlandin.