Pyrintö saa lauantaina kotiparketilleen vieraita Lappeenrannasta, kun Namika haastaa Korisliigan avauskierroksen ottelussa Pieti Poikolan valmentaman joukkueen. Pyrintö on otteluun lähdettäessä ennakkosuosikki, mutta Poikola ei aliarvioi vastustajaa.

Poikolan mukaan Lassi Tuovin valmentama joukkue pelaa omien vahvuuksiensa kautta eikä helppoa ottelua ole luvassa.

– Namikalla on erittäin hyvä aloitusviisikko. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, on joukkue hyvin roolitettu ja pelaa vahvuuksiensa kautta. Mielenkiintoista nähdä onko “Susijengi”-valmentaja Tuovi tuonut oppeja maajoukkueesta Lappeenrantaan ja näkyykö se joukkueen pelaamisessa, kommentoi Poikola vastustajaa tamperelaisten kotisivuilla.

– Vastustajalta Brandon McKnightin pelitaidot ovat tiedossa ja hän tulee varmasti kamppailemaan parhaan jenkkitakamiehen paikasta Korisliigassa, tuumi Poikola.