Teemu Rannikko palasi 13 vuoden ulkomaan kierroksensa jälkeen takaisin Suomen kentille ja debytoi vahvasti perjantaina Kouvoja vastaan viimeistellen 15 pistettä. Rannikko myönsi perhosia olleen hieman vatsassa ennen peliä ja liekö se ollut syynä, että hän otti väärän pelipaidan mukaansa otteluun.

Rannikko viimeisteli ottelussa 15 pistettä ja oli Katajan johtohahmoja.

– En muista koska olisin jännittänyt ennen peliä. Pieni jännitys oli nyt päällä ja se varmasti näkyikin pelin alussa. Toteutettiin tänään aika hyvin coach Toikan pelisuunnitelmaa eli yritettiin tulla kovaa heti pelin alussa. Tiedettiin, että jos Kouvot pääsee alussa heittämään vapaasti ja tekemään koreja, niin meille tulee vaikea ilta. Saatiin kuitenkin puolustus heti alusta alkaen toimimaan ja pystyttiin ottamaan Kouvojen tärkeät pelaajat aika hyvin pelistä pois, Rannikko analysoi peliä Kouvojen sivujen mukaan.

Rannikolle sattui pieni kömmähdys torstaina pelivaatteita pakatessa.

– Itselläni oli valkoinen peliasu Kouvolassa mukana ja koko muu joukkue otti näköjään väärän väriset mukaansa (siniset). Eilen saatiin tosiaan pelikamat ja laitoin ne heti kassiin, mutta laitoin sinne vahingossa sitten väärän väriset. Minun ei ole 13 vuoteen tarvinnut itse pelikamoista huolehtia. Onneksi sain lainavaatteet, tosin aavistuksen liian isot, Rannikko heitti.