Sasu Salinin Union Olimpija aloittaa Eurocupin ottelunsa keskiviikkona kotikentällään kohdatessaan Cimberio Varesen. Salin odottaa mielenkiinnolla tulevia otteluita.

Varesen lisäksi Olimpijan lohkossa pelaavat espanjalainen Valencia, saksalainen Ulm sekä ranskalaiset Lyon ja Paris Levallois.

– Kova lohko, hienoja paikkoja ja tiukkoja pelejä on tiedossa. Valenciaa vastaan pelasimme Euroliigassa, kun pelasin täällä ensimmäistä kauttani. Kovia vastuksia on odotettavissa, Salin pohtii lohkoa SuomiKoris-sivustolle.

Olimpija on aikaisempina vuosina osallistunut Euroliigaan, mutta nyt se pelaa ensimmäistä kertaa Eurocupissa. Salin arvostaa Euroopan kakkoskilpailua yhtä korkealle kuin Euroliigaakin.

– Minulle tämä on ihan samanlainen turnaus kuin Euroliigakin. Turnauksessa on mukana hyviä jengejä jotka voisivat pelata myös Euroliigassa.

Salin on riemuissaan siitä, että Eurocupissa nähdään vihdoinkin myös suomalaisjoukkue, vaikka Bisons ei samassa lohkossa Olimpijan kanssa pelaakaan.

– On todella hienoa, että vihdoin myös suomalaisjoukkue on mukana. Se on todella hieno juttu ja toivottavasti he menestyvät. Harmi vain, ettemme pystyneet pelaamaan samassa lohkossa.

Salttu Forsstörm