Eurocup pyörähti käyntiin tiistain ja keskiviikon aikana ja Bisonsin lohkossa voittohin ylsivät lisäksi kreikkalainen Panionios sekä Pietarin Spartak.

Panionios kohtasi kotonaan serbialaisen Radnickin. Kotijoukkue nousi viimeisellä neljänneksellä 77-72-voittoon. Kreikkalaisten tehomiehenä hääri 27 pistettä upottanut Errick McCollum. Uros Duvnjak säesti hyvin 19 pisteellä josta peräti 10 syntyi vapariviivalta. Vierailijoiden pisteet jakautuivat tasaisemmin, sillä Dusan Mladan teki 16 pistettä ja hänen kannassaan olivat 14 upottaneet Dennis Seeley ja Mouphtaou Monra Yarou sekä 11 täppää nakuttanut Stefan Balmazovic.

Lohkon toisessa ottelussa Besiktas taipui kotikentällään Spartakille 62-58. Besiktasin ykkösnimet olivat 14 pistettä tehnyt Chris Lofton sekä pisteen vähemmän saalistanut Muratcan Güler. Ottelun paras pistemies oli Spartakin Donald McGrath, joka sai tililleen 16 pistettä ja Artem Jakovenko teki pisteen vähemmän. Steven Burtt merkautti 10 pistettä.

Ottelut jatkuvat jälleen ensi viikon keskiviikkona ja Bisons matkustaa Radnickin vieraaksi.