Lauantaina Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Voittoihin ylsivät Pyrintö, Bisons sekä Namika Lahti.

Hallitseva mestari Bisons jatkoi vahvoja otteitaan kaatamalla vieraissa Lapuan Korikobrat 88-65. Frank Robinson oli vieraiden paras pistemies 17 pisteellään. Ville Mäkäläinen jäi hänestä pisteen ja Mikko Koivisto upotti 14 ja Matti Nuutinen 13. Kotijoukkueen ykkösmies oli 15 pistettä tehnyt Brad Reese. Marcel Luikko (12), Givi Bakradze (10) ja Jussi Turja (10) ylsivät myös kaksinumeroisiin.

Pyrintö jatkoi voittojen tiellä hakemalla selvän 90-59-voiton Salosta. Antero Lehto oli jälleen hyvässä vireessä upottaen ottelun korkeimman pistemäärän 20. Damon Williams nakutti 18, Kelvin Lewis 15 ja BJ Raymond 12. Raymond nappasi myös 10 levypalloa. Kotijoukkueen korkeimman pistemäärän teki Joseph Harris, joka avitti joukkuettaan 12 pisteen edestä. Mikhail Torrance teki 11 ja Jukka Kataja 10. James Padgett oli vahva korin alla ottaen 12 levypalloa.

Namika Lahti otti maukkaan kotivoiton kaataessaan Korihait 95-85. Eldar Skamo oli vahvassa vireessä pussittaen 20 pistettä, Robert Arnold, Dan Oppland ja Storm Warren ylsivät 16 pisteeseen. Warren nappasi myös 11 levypalloa. Vesa Heinonen pussitti 12 pistettä.

Bisons ja Pyrintö ovat ainoat puhtaan pelin joukkueet.