Keskiviikkona pelattiin viisi Korisliigan ottelua. Pyrintö jatkoi murskatahtiaan Kouvojen kustannuksella ja myös Honka jatkaa voittojen tiellä voitettuaan Korihait. Voittoihin ylsivät myös KTP, Namika Lahti ja Kauhajoen Karhu.

Pyrinnön hurja vire sai jatkoa, kun se ei antanut Kouvoille mitään mahdollisuuksia, vaan otti ylivoimaisen 109-67–voiton. Tamperelaiset onnistuivat laajalla rintamalla, sillä peräti kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin. BJ Raymonds oli tehokkain 18 pisteellä, Kelvin Lewis nakutti 17 ja myös Antero Lehto (15), Damon Williams (14), Alex Vaenerberg (10) ja Antti Nikkilä (10) olivat myös vahoja. Lehto jakeli pisteidensä lisäksi myös kahdeksan korisyöttöä. Delvon Johnson oli kouvolalaisten paras pistemies 17 pisteellä. Lawrence Wright teki pisteen vähemmän ja myös Frankie Sullivan ylsi hyvään pistemäärään 14. Sullivan ruokki yhdessä Tuomas Hirvosen kanssa joukkuekavereitaan seitsemän korisyötön edestä.

Honka aiheutti Korihaille sen kauden ensimmäisen kotitappion, kun espoolaiset lähtivät kotimatkalle 93-76–voitto taskussaan. Ronnie Clark oli jälleen huimassa iskussa pudottaen peräti 37 pistettä. Villematti Kopio oli niin ikään tehokkaalla pelipäällä tehden 21 pistettä, Tuomas Iisalo oli jälleen väkevä 16 pisteellään ja Tero Laitinen nappasi 10 pisteen lisäksi myös 12 levypalloa. Kotijoukkue lepäsi pitkälti Josh Dollardin 28 pisteellä ja 10 levypallolla. Mikko Jalonen oli myös vahvalla pelipäällä 17 pisteellä, Chase Stanback teki 14 pistettä ja Sami Mäntymaa 11.

KTP ei antanut Korikobrien yllättää itseään, vaan lapualaiset joutuvat vielä odottamaan avausvoittoaan 73-92–tappion jälkeen. Sharaud Curry oli jälleen kotkalaisten tehomies 26 pisteellä ja peräti 12 syötöllä. Aleksi Akpaso ja Jukka Matinen onnistuivat 13 pisteen edestä ja Timo Heinonen ja Michael Pounds pussittivat 12 pistettä. Chris Owens ylsi 10 pisteeseen.

Namikoiden kohtaamisen vei nimiinsä Lahti, joka voitti Lappeenrannan 89-84. Näin lappeenrantalaiset ovat edelleen voitoitta tämän vuoden Korisliigassa. Robert Arnoldsin heittokäsi oli kuumana hänen pussittaessa 30 pistettä. Dan Oppland ylsi tupla-tuplaan 21 pisteellä ja 10 levypallolla. Storm Warren teki pisteen Opplandia vähemmän. Vierailta kovimmassa vireessä oli Todd Brown 30 pisteellä. Greg Logins sai tililleen 23 pistettä ja 10 levypalloa. Eero Aaltonen sai pistesarakkeeseensa 15 merkintää ja Antti Niskanen 10.

Vilpas ei pystynyt yllättämään Karhua, kun salolaiset taipuivat Karhulle 67-81. Antwine Williams esiintyi väkevästi heittäen 23 pistettä. Kotijoukkueen muita tehopelaajia olivat Henri Hirvikoski (14), Dre Williamson (13) ja Akeem Johnson (10). Jo Harris oli vieraiden paras pistemies 16 pojolla ja James Padgett merkkautti tupla-tuplan 13 pisteellä ja 10 levarilla. Eero Lehtinen oli salolaisten paras kotimainen pistemies 11 pisteellä.

Pyrintö ja Honka jatkavat puhtaalla pelillä sarjakärjessä. Kouvot, Lappeenrannan Namika ja Korikobrat ovat edelleen voitoitta.